Villa Disana & Spa INFO:


IN EN OM DE VILLA

U kunt al uw benodigdheden vanuit de villa bestellen. Onze staf zal u daarbij helpen of dit eventueel uit uw handen nemen. Er zijn ook supermarktjes in de nabije omgeving. Geef de staf wat geld voor benzine indien ze boodschappen voor u doen.

Als u gaat snorkelen vindt u de mooiste spot rechts voor het huis. Het beste kunt u in de morgen tijdens het lage tij gaan. U moet dan wel goed uitkijken voor het coraal. Draag flippers of waterschoenen om uw voeten te beschermen. U kunt het beste een eigen set meenemen, u zult hem veel gebruiken.

Voor transport kunt u het beste contact opnemen met Kadek: +62 (0) 8174751235 . U kunt dagtripjes aanvragen naar bijvoorbeeld Ubud, het waterpaleis enz.enz.

Waardevolle eigendommen die u veilig wilt bewaren kunt u in een van de kluizen in de villa opbergen.

HELPDESK

Mochten er problemen zijn dan kunt u altijd contact met Kadek, de manager is part time in dienst.

AFSTANDEN

The tabel toont de afstanden tussen plaatsen op Bali welke erg handig is om eventuele tripjes te plannen.

VISA

Indien u een Nederlandse of Belgische nationaliteit bezit kun u een visum bij aankomst op het vliegveld van Bali aanschaffen. Een 7-daags visum kost 10 dollar en een 30-daags visum 25 dollar. Zorg ervoor dat uw passpoort nog 6 maanden na de dag van aankomst geldig is anders wordt u niet binnengelaten. U kunt ook enkel met een paspoort een visum krijgen (dus niet met een identiteitsbewijs of rijbewijs)

GELD

Bali is een onderdeel van Indonesie en gebuikt ook de Indonesische geldeenheid de Rupiah (Rp).

Uw euro is gemiddeld 12.500 Indonesische Rupiah (Rp) waard (kijk op Google voor de actuele koers). Let op: als u geld inwisselt betaalt u extra voor de administratiekosten. Neem wat euros mee op zak als u vertrekt en wissel die in op de luchthaven, daar is het vaak namelijk goedkoper. Let goed op bij transacties of het bedrag wat u krijgt ook daadwerkelijk klopt.

De meeste grote creditcard (VISA and Mastercard) merken worden in bijna alle hotels, grote restaurants, middelgrote winkels en reisbureaus geaccepteerd.

Als u veel geld heeft opgenomen doet u er verstandig aan om deze in onze kluis te bewaren en een klein bedrag mee op zak te nemen.

Het is gebruik om te onderhandelen over de prijs van goederen op markten en kleine winkeltjes. Probeer niet te onderhandelen in supermarkten, grote winkels en boutiques. Kijk altijd voor bordjes waarop staat "fixed price" (vaste prijs) voordat u gaat onderhandelen. Bij het onderhandelen kunt u beter niet vertellen dat u in een privé villa verblijft aangezien dat de prijs zal opdrijven.

Laat uw geld niet teveel zien. Het mag voor u een relatief klein bedrag zijn maar voor de meeste arbeiders is 200.000 Rupiah een weeksalaris.

KOSTEN

De levenskosten in Indonesie zijn erg laag vergeleken met Nederland. U kunt voor minder dan 10 euro met twee personen uit eten. Aleen uit het buitenland ingevoerde alcoholhoudende dranken zijn prijzig. Het bekendste lokale bier (Bintang, onderdeel van Heineken) is weer relatief goedkoop. Ook taxi's en bussen zijn goedkoop. Bijvoorbeeld: een ritje met de taxi kost u 5 euro waar het in Nederland als snel tegen de 30 euro kost
logo villa bali
more villa pictures, click here!
more villa pictures, click here!
more villa pictures, click here!
Nederlands / English
|
Volg VillaDisana op Facebook

®2010-2013 VillaDisana.com, Email: info@villadisana.com

Volg VillaDisana op Facebook

®2010-2013 VillaDisana.com, Email: info@villadisana.com

Volg VillaDisana op Facebook

®2010-2015 VillaDisana.com, Email: info@villadisana.com

|   VILLA DISANA    |    SPA    |    ACTIVITEITEN  |    DUIKEN    |    TARIEVEN   |    CONTACT    |   REVIEWS   |